Tranzacție: Romanian Business Consult a preluat Ropeco București

Tranzacție: Romanian Business Consult a preluat Ropeco București
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2021

Romanian Business Consult, furnizor și integrator de soluții IT pentru retail, industria alimentară, logistică, distribuție și producție industrială, a preluat compania Ropeco București, comerciant de echipamente și soluții IT preponderent în domeniul gestiunii de numerar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Tranzacția a fost semnată la finele anului trecut.

Ropeco furnizează și soluții în materia gestiunii materialelor reciclabile, plății prin mijloace „cashless”, scanare a codurilor de bare și a etichetelor.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Cele două companii vor continua să opereze ca entități separate, urmărind însă aceeași misiune și aceleași valori de business, păstrându-și structura de angajați și management, diversitatea soluțiilor IT și tipurile de servicii oferite.

RBC se bazează astăzi pe o echipă de peste 50 de specialiști în dezvoltare software și implementare de aplicații bazate pe ultimele tehnologii Microsoft, Linux, Google Cloud Platform, Big Data, Machine Learning.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Compania RBC a fost fondată în 1991 are sediul în București și filiale în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Republica Moldova (Chișinău). RBC lucrează cu peste 20 parteneri internaționali de tehnologie, printre care Diebold-Nixdorf , Bizerba , Supersmart powered by Bizerba,  Fujitsu, Zebra, Datalogic, Microsoft, Motorola, PrestigeEnterprise etc; are o prezență importantă între clienții de top din retail și industrie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
romanian business consult srl
ropeco