Microsoft a reparat problema cu printarea din Windows 10

Microsoft a reparat problema cu printarea din Windows 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 mar 2021

Un nou update de Windows 10 vine să rezolve o mare problemă pentru utilizatorii și companiile care folosesc printerul în mod curent, problemă introdusă tot de Microsoft, printr-un update anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu o săptămână, forumurile și rețele sociale erau invadate de mesaje ale utilizatorilor care se plângeau că nu mai pot printa - în momentul alegerii comenzii Print, apărea clasicul ecran albastru, iar sistemul de restarta.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Microsoft a anunțat atunci că este la curent cu această problemă și, la numai o săptămână distanță, vine cu un update la update, care ar trebui să readucă lucrurile pe făgașul normal.

Cum fac de regulă companiile de tehnologie în aceste situații, Microsoft încearcă să minimizeze gravitatea problemei, spunând că doar anumite imprimante era afectate când erau puse să printeze din doar anumite programe.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Urgența cu care Microsoft a scos un update, însă, pare să indice că problema a fost mult mai răspândită decât lasă să se înțeleagă compania americană.

Cel puțin trei branduri mari de imprimante, Kyocera, Ricoh și Zebra, erau afectate în mod constant de această problemă.

Pentru a grăbi instalarea update-ului, utilizatorii pot intra la Settings > Update & Security > Windows Update, unde trebuie să dea click pe Check for Updates și să instaleze cel mai nou update disponibil.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
printare
imprimante
windows 10