Truth Social cade în clasamentul aplicațiilor

Truth Social cade în clasamentul aplicațiilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mar 2022

După un debut în forță, rețeaua socială a lui Donald Trump, afectată de numeroase probleme tehnice, se află în cădere liberă în topul aplicațiilor pentru iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce a debutat direct pe primul loc în clasamentul aplicațiilor disponibile în App Store, loc pe care s-a și menținut câteva zile, aplicația noii rețele sociale a lui Donald Trump a luat-o, cu viteză, la vale.

La două săptămâni de când a fost lansată, Truth Social se află acum pe un grăitor loc 140 și continuă să cadă.

Rusia blochează accesul la Facebook, Twitter și YouTube CITEȘTE ȘI Rusia blochează accesul la Facebook, Twitter și YouTube

Principalele cauze care țin departe susținătorii fostului președinte american sunt de ordin tehnic. Multe probleme de funcționare au fost sesizate încă din ziua lansării.

De altfel, serverele rețelei nu au putut acomoda toți utilizatorii care doreau să intre și să-și creeze un cont, astfel că foarte mulți încă se află pe o lungă listă de așteptare.

Conform datelor Sensor Tower, Truth Social are în jur de 900.000 de download-uri până acum. Asta nu înseamnă și că toți cei care au descărcat-o au putut să-și creeze cont sau o folosesc în mod activ.

În fapt, nici măcar Donald Trump nu s-a obosit să posteze până acum pe propria rețea socială, pe care a decis să o construiască după ce a fost scos pe ușa din spate de pe celelalte platforme sociale, ca urmare a atacului asupra capitolului.

Chiar și așa, Truth Social este evaluată la peste 3,5 miliarde de dolari. Asta pentru că analiștii credeau că Trump va fi urmat de mulți dintre urmăritorii pe care îi avea pe alte platforme sociale. În realitate, la două săptămâni de când a fost lansată, fostul președinte are sub 80.000 de urmăritori pe propria rețea socială.

viewscnt
Afla mai multe despre
truth social
donald trump
aplicație
rețea socială