Twitter a permis unor mesaje "protejate" să devină vizibile pentru toți utilizatorii

Twitter a permis unor mesaje "protejate" să devină vizibile pentru toți utilizatorii
scris 19 ian 2019

Mesaje despre care se credea că erau "protejate" și vizibile doar de utilizatori aleși cu mare atenție au putut fi consultate de toți utilizatorii de Twitter, dintr-o eroare, au recunoscut joi reprezentanții companiei americane, care au precizat că au corectat această problemă ce dura de la sfârșitul anului 2014, informează AFP.

"Am descoperit o problemă pe Twitter pentru Android (sistemul de operare dezvoltat de Google pentru dispozitivele mobile, n.r.): Parametrul 'Protect My Tweets' era dezactivat și anumite modificări erau aduse contului", au explicat reprezentanții Twitter într-un mesaj difuzat joi în engleză și franceză pe site-ul companiei, adăugând că au remediat această defecțiune pe 14 ianuarie, scrie Agerpres.

FOTO Ford va utiliza un nume celebru pentru viitorul SUV de la Craiova. Cum se va numi și cum va arăta viitorul model CITEȘTE ȘI FOTO Ford va utiliza un nume celebru pentru viitorul SUV de la Craiova. Cum se va numi și cum va arăta viitorul model

Pe Twitter, cei mai mulți dintre utilizatori dețin un profil public: oricare alt utilizator poate să le citească mesajele. Însă este posibil și ca un utilizator să își "protejeze" mesajele, ceea ce înseamnă că doar admiratorii actuali și viitorii admiratori care vor fi validați de posesorul contului vor putea să citească acele mesaje.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
twitter
mesaje