Twitter Blue va avea bife multicolore

Twitter Blue va avea bife multicolore
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 nov 2022

Twitter va relansa abonamentele Twitter Blue, care vor folosi, de data aceasta, bife în mai multe culori, în funcție de tipul contului alocat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Twitter Blue ar putea fi relansat pe 2 decembrie, susțin surse din cadrul companiei. Abonamentul și beneficiile acestuia vor fi acordate în urma unui proces de verificare.

Printre beneficii se numără bifele în care Elon Musk și-a pus încă de la început mari speranțe privind monetizarea serviciului. Însă, din cauză că Musk nu a ținut cont de sfaturile propriilor angajați și s-a grăbit să lanseze serviciul, au existat numeroase probleme.

Elon Musk anunță că Twitter va ”amnistia” unele conturi suspendate CITEȘTE ȘI Elon Musk anunță că Twitter va ”amnistia” unele conturi suspendate

Mulți extremiști și imitatori, printre alții, s-au abonat la Twitter Blue pentru a dobândi bifa cu speranța că astfel vor reuși să-și crească semnificativ numărul de urmăritori.

Drept urmare a acestor probleme, Twitter a întrerupt vânzare abonamentelor Blue și acordarea bifelor, iar acum vine cu o nouă variantă.

Nu doar că vor fi verificate conturile înainte de acordarea bifelor, însă, acestea va avea culori diferite în funcție de tipul contului. Concret, bifele instituțiilor guvernamentale vor fi gri, cele ale companiilor vor fi aurii, iar persoanele obișnuite vor avea bife albastre.

Nu va mai exista o diferență din acest punct de vedere între personalității și oamenii simpli - toți vor avea aceeași bifă albastră.

Elon Musk a mai spus că va reveni cândva săptămâna viitoare cu mai multe explicații despre noul format al abonamentului Twitter Blue și bifele folosite.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
twitter blue
social media