Twitter va avea două bife

Twitter va avea două bife
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 nov 2022

Schimbările aduse la abonamentul Blue va face ca Twitter să folosească două bife - una va fi vândută abonaților, iar cealaltă va fi folosită pentru identificarea conturilor oficiale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua conducere Twitter s-a răzgândit în ceea ce privește bifele și nu va mai renunța complet la cea veche în favoarea celei care va face parte din viitoarea formă a abonamentelor Blue.

Inițial, Elon Musk spunea că vechea bifă va dispărea și va fi înlocuită de una ce va putea fi dobândită prin plata abonamentului la Twitter Blue. Între timp, noul proprietar al platformei și cei din jurul său și-au dat seama că vechea bifă are un rol important.

Twitter a dat afară aproape toți angajații din India, a treia țară ca număr de utilizatori ai rețelei CITEȘTE ȘI Twitter a dat afară aproape toți angajații din India, a treia țară ca număr de utilizatori ai rețelei

Astfel, vechea bifă va fi vizibilă în continuare la un număr mic de conturi ale unor personalități, companii, instituții de guvernamentale și de presă. Asta pentru a ajuta utilizatorii să diferențieze conturile oficiale de cele create de persoane fără legătură cu entitățile respective.

Această bifă va fi gri și va fi însoțită de eticheta „Oficial”, pentru a arăta că este un cont oficial verificat al entității în cauză.

Bifa care va apărea ca urmare a abonării la Twitter Blue va fi albastră și va reprezenta un element mai mult de vanitate.

Noua formă a acestui abonament ar urma a fi lansată pe 9 noiembrie în Statele Unite și, probabil, alte câteva țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk