Twitter va permite internauților să blocheze orice utilizator care folosește un avatar anonim

Twitter va permite internauților să blocheze orice utilizator care folosește un avatar anonim
scris 2 mar 2017

Twitter a introdus un nou instrument ce a fost creat pentru a combate hărțuirile și abuzurile online, permițând internauților să blocheze orice utilizator al acestei rețele de socializare care se conectează anonim folosind clasicul avatar din oficiu ”Egg” (”Ou”), informează New Musical Express.

În cadrul eforturilor pe care le depune pentru a reduce hărțuirile online, platforma de socializare ameircană Twitter a introdus o gamă nouă de măsuri ce au fost concepute pentru a oferi utilizatorilor mai multă putere pentru a combate abuzurile, intimidările și agresiunile, scrie News.ro.

Una dintre aceste măsuri constă în introducerea unei noi opțiuni ce permite utilizatorilor să blocheze conturile care folosesc avatarul din oficiu ”Egg” - care semnalizează adeseori conturile folosite de persoane care au comportamente abuzive pe Twitter -, dar și acele persoane care nu furnizează adrese de e-mail verificate sau un număr de telefon valid.

Noua măsură ”anti-Egg” este disponibilă începând din 1 martie, iar o nouă opțiune, ce permite eliminarea anumitor nume de utilizator sau cuvinte din fluxul fiecărui internaut a devenit, de asemenea, pe deplin funcțională.

Un bărbat de 94 de ani a cumpărat încă 3% din acțiunile Oil Terminal și deține peste 5% din societatea care operează cel mai mare terminal petrolier al României la Marea Neagră CITEȘTE ȘI Un bărbat de 94 de ani a cumpărat încă 3% din acțiunile Oil Terminal și deține peste 5% din societatea care operează cel mai mare terminal petrolier al României la Marea Neagră

Twitter a anunțat că va suprima acele conturi care au ”comportamente abuzive”, chiar dacă ele nu au fost încă raportate.

Luna trecută, un utilizator de Twitter a transformat mesajele publicate de președintele american Donald Trump într-un single asemănător cântecelor emo de la începutul anilor 2000.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
comentarii