Gmail ridică limita atașamentelor acceptate la 50 MB

Gmail ridică limita atașamentelor acceptate la 50 MB
scris 2 mar 2017

Google anunță că utilizatorii Gmail pot primi acum atașamente de până la 50 de MB.

De ani buni, limita Gmail în ceea ce privește atașamentele ce pot fi primite și trimise a fost de 25 MB. Google va ridica această limită, utilizatorii putând acum recepționa și atașamente de până la 50 MB.

De reținut faptul că limita a fost ridicată doar pentru primirea mail-urilor. Google menționează clar pe blogul propriu că noua limită de 50 MB este valabilă doar pentru mesajele primite, nu și pentru cele trimise.

Google devine cablist online, odată cu lansarea YouTube TV CITEȘTE ȘI Google devine cablist online, odată cu lansarea YouTube TV

Cu alte cuvinte, limita atașamentelor ce pot fi trimise rămâne în continuare la 25 MB, însă pot fi acum pot recepționate și mail-urile care au atașate fișiere care însumează 50 MB.

Logica din spatele acestei decizii are de a face cu faptul că mail-urile cu atașamente mai mari de 25 MB nu erau primite în inbox-ul serviciului de mail al celor de la Google. Odată cu această modificare, acest gen de mail-uri vor putea fi recepționate corect.

La ora actuală, deși un număr mare de utilizatori încă folosesc Yahoo! Mail, Google nu are rival pe piața serviciilor de mail găzduite. Microsoft vine după o trecere de la Hotmail la Outlook nu tocmai lină, iar Yahoo! Este măcinat de probleme tehnice și de securitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
gmail
google
mail