ULTIMA ORĂ Sediul Facebook a fost evacuat din cauza unei amenințări cu bombă

ULTIMA ORĂ Sediul Facebook a fost evacuat din cauza unei amenințări cu bombă
scris 12 dec 2018

Clădirea în care operează Facebook și Instagram a fost evacuată în urma unor amenințări repetate care susțineau că a fost amplasată o bombă.

Poliția din Menlo Park a confirmat că echipaje de ofițeri sunt la fața locului și cercetează clădirea. Nu au fost evacuate și alte clădiri din campus, ci doar cea vizată de amenințări.

UPDATE După verificarea clădirilor, poliția a infirmat existența unei bombe și a permis angajaților Facebook să-și reia locurile în clădirile evacuate.

Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat atât evacuarea, cât și reîntoarcerea angajaților în clădirea evacuată, spunând că Facebook va continua să colaboreze cu autoritățile pentru clarificarea și monitorizarea ulterioară a situației.

FOTO Un producător chinez lansează un smartphone cu ecrane pe ambele fețe CITEȘTE ȘI FOTO Un producător chinez lansează un smartphone cu ecrane pe ambele fețe

Campusul Facebook se află al aproximativ 48 de kilometri de San Francisco.

Facebook își are sediul aici din 2011 și a construit între timp mai multe clădiri noi, cea mai recentă fiind finalizată în luna septembrie și găzduiește 2.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagarm
bomba