Unicornul brazilian din e-comerț VTEX, prezent și în România, numește un General Manager pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Unicornul brazilian din e-comerț VTEX, prezent și în România, numește un General Manager pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Daniela Jurado

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2021

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, dedicată brandurilor și retailerilor, a numit-o pe Daniela Jurado ca EMEA General Manager (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), unde va conduce echipele Sales & Marketing, Customer Experience și Growth Engineering.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Daniela Jurado a coordonat VTEX mai întâi în America Latină, apoi în Brazilia și ulterior în Europa de Vest, unde, în 2019, a lansat operațiunile comerciale din Italia, Portugalia și Regatul Unit. 

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Acum va coordona extinderea în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Jurado a fost Global Partner Head, Sales Director Brazilia, Country Manager Italia și, cel mai recent, General Manager Europa de Vest. În ultimele 14 luni, în care a deținut rolul de General Manager pentru Europa de Vest, Daniela Jurado a obținut o creștere de 40% a numărului de clienți.

Daniela Jurado vizează reproducerea modelului său de succes pe piețele lansate recent de VTEX, printre acestea regăsindu-se Franța, Benelux, Europa de Est, Africa și Orientul Mijlociu. Până în prima jumătate a anului 2022, General Managerul EMEA va conduce și lansarea operațiunii comerciale din Germania.

Înființată în 2000 de Geraldo Thomaz și Mariano Gomide de Faria, VTEX furnizează soluții de comerț digital și marketplace pentru companii.

Compania s-a extins în Europa în 2017, în prezent având birouri operaționale în șase țări de pe continent, inclusiv în România, de unde coordonează activitățile din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
vtex
comert electronic
daniela jurado