UPC își ridică veniturile în România cu 6,5% în T3, comparativ cu anul trecut. Peste 3 milioane de case în aria de acoperire

UPC își ridică veniturile în România cu 6,5% în T3, comparativ cu anul trecut. Peste 3 milioane de case în aria de acoperire
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2017

UPC România a înregistrat venituri de peste 184 milioane lei în trimestrul 3 al acestui an, ceea ce reprezintă o creștere de peste 6,5% față de perioada similară din 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primele 9 luni, veniturile au totalizat 545,5 milioane lei, comparativ cu 512 milioane lei în aceeași perioadă a anului trecut.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Profit.ro a anunțat ieri seara că, în ultimele 12 luni, septembrie 2016 – septembrie 2017, numărul de abonamente a crescut cu 6,5%, la 2,37 milioane. Segmentul serviciilor de telefonie fixă a înregistrat cel mai bun rezultat, sporul față de septembrie 2016 fiind de 15,5%, la 519.600.

Totodată, și serviciile de acces la Internet au avansat cu 8,3%, la 568.700.

Simona Halep a urcat pe locul 15 în clasamentul câștigurilor jucătoarelor de tenis, din toate timpurile CITEȘTE ȘI Simona Halep a urcat pe locul 15 în clasamentul câștigurilor jucătoarelor de tenis, din toate timpurile

Pe total, serviciile de televiziune (cablu și satelit) au urcat cu 2,5% față de septembrie 2016, la 1,282 milioane de utilizatori, evoluție susținută și de avansul numărului de clienți pe satelit cu 1,6%, la 355.100.

"Am reușit să menținem performanța de creștere dinamică pe toate segmentele de business, veniturile înregistrate fiind cu peste 6,5% mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut. Īn acest trimestru am atins și depășit un reper important, peste 3 milioane de case în aria de acoperire, ca urmare a investițiilor constante în extinderea rețelei digitale de ultimă generație”, a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria.

Operatorul român este afiliat la UPC Broadband, divizia europeană a Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicații prin cablu din lume.

Principalii concurenți ai UPC România sunt RCS&RDS și Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom). Compania furnizează servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), internet în bandă largă și telefonie în aproximativ 300 de localități.

viewscnt
Afla mai multe despre
upc
internet
robert redeleanu