VIDEO Razer lansează primul său smartphone, un flagship cu câteva sute de euro mai ieftin decât iPhone X sau Note 8

VIDEO Razer lansează primul său smartphone, un flagship cu câteva sute de euro mai ieftin decât iPhone X sau Note 8
scris 2 nov 2017

Producătorul de accesorii pentru gaming Razer a prezentat primul său smartphone, numit simplu, Razer Phone.

Razer Phone nu are un design fantezist, precum iPhone X sau Note 8, cu rame ultra-înguste. În schimb, se diferențiază prin dotările multimedia care ies în evidență când vine vorba de muzică, filme și, mai ales, jocuri.

Construit din aluminiu, Razer Phone are două difuzoare frontale, fiecare cu propriul amplificator. Este primul telefon cu certificare THX, o certificare care se acordă dispozitivelor cu o calitate foarte bună a sunetului.

Cei de la Razer susțin că este telefonul care scoate cel mai puternic sunet din toate timpurile, dar, pe de altă parte, unii dintre utilizatori vor fi dezamăgiți de lipsa ieșirii audio de 3,5 mm care este totuși compensată printr-un adaptor USB-C inclus în pachet.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Cum, alături de sunet, și imaginea este importantă pentru gaming, producătorul a încercat să vină cu ceva diferențiator și aici. Ecranul QHD de 5,7 inch are o rată de împrospătare de 120 Hz, de două ori mai mare decât ceea ce oferă restul dispozitivelor mobile. Doar seria iPad Pro de la Apple mai oferă așa ceva.

În plus, tot pe partea video, Razer Phone realizează o sincronizare între cipul grafic și ecran pentru a nu exista nicio întârziere în afișarea imaginii. Tehnologia se numește UltraMotion și a fost dezvoltată împreună cu Qualcomm.

În rest, Razer Phone are caracteristicile unui smartphone de top, în frunte cu un procesor Snapdragon 835 și 8 GB memorie RAM. Spațiu de stocare intern este de 64 GB și poate fi extins prin intermediul unui card de memorie.

Strategii: Orange Money își dublează capitalul social în timp ce concurentul Vodafone M-Pesa se închide CITEȘTE ȘI Strategii: Orange Money își dublează capitalul social în timp ce concurentul Vodafone M-Pesa se închide

Nu lipsește nici senzorul de amprente, care a fost integrat în butonul Power montat pe lateral. Partea foto este asigurată de un sistem dual, compus dintr-o cameră de 12 MP cu apertură f/1.75 și una de 13 MP cu f/2.6.

Razer Phone are în dotare o baterie de 4.000 mAh care, conform producătorului, oferă o autonomie de 12,5 ore pentru filme și 63,5 ore pentru muzică. Amatorii de jocuri pe telefon se pot aștepta la o autonomie de aproximativ 7 ore în acest caz.

Primul smartphone Razer va putea fi cumpărat de pe magazinul online al producătorului începând cu 17 noiembrie și va costa 700 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
razer
smartphone
android