Următoarea tabletă iPad Pro s-ar putea încărca wireless

Următoarea tabletă iPad Pro s-ar putea încărca wireless
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 ian 2022

Apple ar putea folosi tehnologia MagSafe pentru a aduce încărcarea wireless pe cele mai scumpe tablete ale sale, însă, preferă pentru asta o abordare originală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din ce în ce mai multe surse anonime dau ca sigură funcția de încărcare wireless pentru următoare versiune a tabletei iPad Pro. Ca și în cazul smartphone-urilor, Apple va realiza acest lucru prin sistemul MagSafe.

Însă, Apple nu va dota iPad Pro cu un spate în întregime din sticlă, așa cum se obișnuiește pentru a facilita încărcarea wireless. Se pare că inginerii companiei au considerat că, spre deosebire de un telefon, un spate din sticlă la o tabletă, care este mai mare, poate duce la crăparea mult mai ușoară a stratului de sticlă.

Apple ar putea amâna lansarea căști de AR/VR pentru 2023 CITEȘTE ȘI Apple ar putea amâna lansarea căști de AR/VR pentru 2023

Astfel, în loc să folosească un spate întreg de sticlă, Apple își va pune propriul logo pe spatele tabletei și doar acea zonă va fi din sticlă și va intermedia încărcarea fără fire.

Dincolo de încărcarea wireless, următorul iPad Pro se pare că va fi dotat, printre altele, cu o baterie mai mare și cu un nou chipset, probabil din seria M2, pe care Apple ar urma să o lanseze anul acesta atât pe tabletele, cât și pe laptopurile companiei.

Lansarea noului model de iPad Pro ar trebui să aibă loc undeva în primăvară, conform tradiției. Însă, din cauza crizei cipurilor, nu este exclus ca Apple să fie nevoită să o amâne pentru o dată ulterioară.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad pro
magsafe