Utilizatorii de Twitter pot încărca videoclipuri de 140 secunde

Utilizatorii de Twitter pot încărca videoclipuri de 140 secunde
scris 22 iun 2016

Restricția privind durata maximă de 30 de secunde a clipurilor video încărcate pe Twitter este istorie, pentru că rețeaua de socializare a anunțat marți mai multe schimbări privind postarea fișierelor video de către utilizatorii platformei, scrie portalul mashable.com.

Utilizatorii rețelei Twitter pot încărca de acum videoclipuri cu o durată de până la 140 de secunde, urmând să se implementeze și o modalitate mai ușoară de a căuta mai multe fișiere și de a le vizualiza cu ajutorul unui nou format.

Noul instrument de vizualizare al videoclipurilor, care va fi disponibil în curând pentru utilizatorii sistemelor mobile iOS și Android, va fi destul de similar celui folosit de Facebook.

FOTO Mark Zuckerberg se apără de hackeri cu bandă adezivă CITEȘTE ȘI FOTO Mark Zuckerberg se apără de hackeri cu bandă adezivă

În timp ce urmărește un videoclip, utilizatorul va putea selecta, cu doar o simpl[ atingere, următorul videoclip care îl interesează sau va putea parcurge ori căuta în lista sugerată de Twitter. Această funcție este compatibilă pentru a fi folosită și cu videoclipuri de pe platforma digitală Vine.

Twitter anunță de asemenea că utilizatorii săi vor putea în curând vizualiza prin intermediul contului lor de Twitter și videoclipuri de 140 de secunde de pe platforma digitală video Vine.

Aceste noutăți sunt introduse ]n contextul ]n care Twitter urmărește să țină pasul cu tendința actuală a internetului privind dorința tot mai mare de conținut video din partea utilizatorilor.

Sursa:Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
video
socializare