Utilizatorii Facebook își pot pune steagul țării peste poza de profil

Utilizatorii Facebook își pot pune steagul țării peste poza de profil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 feb 2017

Facebook permite acum utilizatorilor săi să-și exprime sentimentul național prin adăugarea steagului național peste poza propriului profil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facilitatea “Profile Frames” există de ceva timp în Facebook, iar din decembrie anul trecut utilizatorii au posibilitatea de a adăuga propriile cadre. Acestea pot fi folosite pentru a aplica diverse elemente peste poza de profil.

Acum, galeria de cadre din Facebook include aproape 200 de steaguri pe care utilizatorii le pot folosi pentru a le adăuga peste poza de profil. Acestea vor fi vizibile, pentru cei cu vedere bună, într-un colț al pozei.

Microsoft investește, alături de alte nume importante din tehnologie, într-un startup pentru ghidarea dronelor CITEȘTE ȘI Microsoft investește, alături de alte nume importante din tehnologie, într-un startup pentru ghidarea dronelor

Modificarea poate fi făcută atât în aplicația mobilă, cât și pe desktop. Pe telefon este suficient un tap pe poza de profil și alegerea opțiunii Frames pentru a acces lista cu cadre disponibile. Pe desktop poate fi accesată adresa facebook.com/profilepicframes în același scop.

Cadrele adăugate pozelor de profil pot fi configurate să dispară după o anumită perioadă de timp sau să fie permanente. Dacă steagul României nu apare automat în lista de cadre, acesta poate fi localizat printr-o simplă căutare după numele țării.

Utilizatorii Facebook își pot pune steagul țării peste poza de profil

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
steag facebook