Vector Watch permite crearea propriei fețe de ceas

Vector Watch permite crearea propriei fețe de ceas
scris 1 iul 2016

Ceasul inteligent Vector Watch, pionier al industriei de wearables pentru autonomia bateriei de 30 de zile, oferă de astăzi posibilitatea utilizatorilor săi de a își realiza propria față de ceas, ridicând personalizarea unui dispozitiv inteligent la un nou nivel de performanță.

Prin accesarea platformei developer.vectorwatch.com/platform se pot crea fețe noi, adaptate stilului fiecărui posesor de ceas.

"În fiecare lună, putem spune că lansăm un nou produs mulțumită funcționalităților complexe introduse în cadrul platformei. Trecem printr-un ritm alert de dezvoltare, iar posibilitatea realizării propriilor fețe de ceas este doar primul pas pe care îl facem în personalizarea completă a oricărui dispozitiv. Fiecare utilizator are propriile nevoi, iar Vector prin tehnologia pe care o oferă permite ca ceasul să răspundă exact acelor dorințe", a declarat Andrei Pitiș, fondator & CTO Vector.

În prezent, în magazinul virtual Vector Watch se găsesc peste 70 de fețe și aplicații. Printre cele mai noi se numără stream-uri cu informații în timp real despre meciurile din Campionatul European de fotbal, indice pentru măsurarea razelor ultraviolete (UV) sau aplicații pentru realizarea de fotografii.

Vector Watch proiectează și dezvoltă tehnologii pentru dispozitive portabile care să simplifice stilul de viață. Tehnologia inteligentă a companiei oferă informații discrete și relevante pentru a ajuta la eficientizarea activităților complexe de zi cu zi, păstrând în același timp estetica și eleganța unui ceas premium.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
vector watch