Veeam achiziționează compania Kasten, lider de piață pentru Kubernetes Backup and Disaster Recovery

Veeam achiziționează compania Kasten, lider de piață pentru Kubernetes Backup and Disaster Recovery
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2020

Veeam Software, lider în soluțiile de backup care furnizează Cloud Data Management, a anunțat astăzi că a achiziționat Kasten, liderul de piață pentru Kubernetes Backup and Disaster Recovery, într-o tranzacție de numerar și stoc evaluată la 150 milioane dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit 451 Research, parte a S&P Global Market Intelligence, aproape trei sferturi dintre organizații folosesc în prezent sau intenționează să utilizeze Kubernetes în următorii doi ani. Veeam consideră că această schimbare creează o oportunitate masivă pentru viitorul protecției datelor, iar achiziția întărește angajamentul de a sprijini transformarea afacerii clienților către arhitecturi pregătite pentru viitor. Cu această nouă achiziție, Veeam va integra Kasten în platforma sa de gestionare a datelor de cloud, lideră pe piață, pentru protecția modernă a datelor și va simplifica radical gestionarea datelor pentru companii.

Netflix simplifică descoperirea conținutului nou CITEȘTE ȘI Netflix simplifică descoperirea conținutului nou

„Veeam a fost construit pe baza oferirii celei mai bune protecții a datelor pentru infrastructurile de date virtuale și moderne și am continuat să extindem ofertele noastre pentru a include protecție de vârf în industrie pentru medii fizice și cloud”, a declarat Danny Allan, director tehnologic și vicepreședinte senior al Strategie de produs la Veeam. „Odată cu achiziționarea partenerului nostru Kasten, facem un pas foarte important pentru a accepta trecerea clienților noștri la adoptarea containerelor, pentru a proteja volumele de lucru native Kubernetes, la nivel local și în medii multi-cloud. Această etapă importantă consolidează angajamentul Veeam de a continua să ofere cea mai importantă platformă de gestionare a datelor cloud din industrie, care va sprijini protecția datelor pentru aplicațiile bazate pe containere construite în medii Kubernetes.”

Deși platforma Kasten K10 va continua să fie disponibilă independent, aceasta va fi integrată și în Veeam Backup & replication pentru a oferi o soluție completă de gestionare a datelor. 

Veeam este lider în soluțiile de Backup care furnizează Cloud Data Management. 

viewscnt
Afla mai multe despre
veeam
kasten
disaster recovery