Verifone, fintech de soluții complete de plată și comerț, caută 100 de specialiști în tehnologie pentru biroul de la București

Verifone, fintech de soluții complete de plată și comerț, caută 100 de specialiști în tehnologie pentru biroul de la București
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2021

Verifone, compania care a achiziționat 2Checkout, dorește să își întărească echipa de cercetare și inovare din București și caută 100 de specialiști în tehnologie care să se alăture echipei din centrul de inovare din Capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest moment, în centrul din București lucrează aprope 400 de angajați, iar în cursul anului următor, compania intenționează să mai angajeze încă 100.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

“Proiectele dezvoltate în București implică cele mai noi tehnologii, de la soluții de cloud și microservicii până la criptomonede. Angajații noștri de aici au ocazia să lucreze cu unii dintre cei mai mari experți în domeniu, contribuind astfel la viitorul industriei de comerț electronic”, a declarat Peyton O’Connor, Head of Human Resources, Verifone.

Verifone România oferă și un program de internship dedicat tinerior, Verifone Internship Program. Anul acesta, 9 interni au beneficiat de acest program, iar 5 dintre ei au fost angajați pe poziții permanente.

Verifone este fintech de solutii complete de plată și comerț la nivel global ce deservește branduri de retail din lume, institutii financiare majore, cât și direct către mai mult de 600.000 de comercianți.

Platforma de servicii globale a companiei gestionează anual peste 10 miliarde de tranzacții online și în retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
verifone
angajari