Compania cu origini românești 2Checkout a fost cumpărată de americanii de la Verifone

Compania cu origini românești 2Checkout a fost cumpărată de americanii de la Verifone
scris 9 sep 2020

Compania cu origini românești 2Checkout a fost cumpărată de americanii de la Verifone, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții pentru plăți electronice.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

Comisia Europeană aprobă o schemă în valoare de 7,4 milioane de euro în sprijinul crescătorilor de bovine CITEȘTE ȘI Comisia Europeană aprobă o schemă în valoare de 7,4 milioane de euro în sprijinul crescătorilor de bovine

Avangate a fost înființată în 2006 de românii Radu Georgescu și Cristian Badea și cumpărată de fondul de investiții Francisco Partners. Compania a achiziționat 2Checkout în 2017, după cum Profit.ro a anunțat atunci. După fuziune, noua entitate a păstrat numele 2Checkout.

În prezent, 2Checkout, platformă de monetizare pentru companii globale de software și servicii, are o echipă formată din peste 400 de angajați la nivel global, dintre care peste 350 în hub-ul tehnologic și de servicii clienți situat la București. 

Veifone, cu sediul în California, are peste 5.000 de angajați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
2checkout
vanzare 2checkout
avangate
radu georgescu