VIDEO&FOTO WhatsApp lansează Dark Mode

VIDEO&FOTO WhatsApp lansează Dark Mode
scris 4 mar 2020

Cu o foarte mare întârziere, cele peste 2 miliarde de utilizatori ai WhatsApp se vor putea bucura în sfârșit de modul întunecat.

WhatsApp anunță că a început să implementeze, în sfârșit, funcția Dark Mode în cadrul aplicației sale, funcție care va deveni disponibilă simultan atât pe iOS, cât și pe Android.

Dark Mode este una dintre cele mai la modă facilități în rândul aplicațiilor mobile și presupune înlocuirea fundalului alb cu culori închise, eventual chiar negru. Așa se obține un consum mai redus de energie pe ecranele AMOLED.

Facebook Messenger lansează o nouă versiune pentru iOS CITEȘTE ȘI Facebook Messenger lansează o nouă versiune pentru iOS

Un alt avantaj, cum este subliniat foarte amuzant și în clipul de prezentare al noii facilități, este protejarea ochilor seara de lumina puternică a ecranului.

Dark Mode în WhatsApp poate fi activat și dezactivat manual dar poate urma și setările sistemului de operare. Dacă la setările de Android sau iOS utilizatorul a bifat modul întunecat, atunci toate aplicațiile compatibile, inclusiv WhatsApp, vor afișa modul întunecat.

Există, însă, o limitare pentru utilizatorii de iPhone. Dark Mode este disponibil doar pentru iOS 13, astfel că cei care folosesc o versiune mai veche nu se vor putea bucura de el.

WhatsApp vine foarte târziu cu al său Dark Mode. YouTube, de exemplu oferă această facilitate de doi ani deja. WhatsApp justifică întârzierea spunând că a cercetat și experimentat cu cele mai bune variante coloristice.

VIDEO&FOTO WhatsApp lansează Dark Mode

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
dark mode
ios
android