VIDEO Microsoft prezintă o nouă generație a căștii de realitate mixtă HoloLens

VIDEO Microsoft prezintă o nouă generație a căștii de realitate mixtă HoloLens
scris 25 feb 2019

HoloLens 2 vine cu mai multe îmbunătățiri semnificative și targetează zona de business, pentru care promite “valoare imediată” dar la un preț pe măsură.

Conform celor de la Microsoft, HoloLens 2 va fi mai confortabilă și mai captivantă decât primul model, oferind acum un câmp de vizibilitate de două ori mai larg.

HoloLens 2 suportă tehnologia Microsoft de autentificare biometrică Windows Hello și dispune de senzori ToF cu infraroșu care urmăresc ochii și mâinile utilizatorului pentru a reproduce în mediul virtual acțiunile acestuia.

Cu o gestionare termică îmbunătățită și construită din fibră de carbon, Microsoft susține că noua versiune a căștii sale de realitate mixtă este mai confortabilă decât prima. Banda de prindere pe cap se poate regla, iar vizorul se poate ridica într-un mod similar căștilor de motociclete pentru situațiile în care utilizatorul trebuie să verifice ceva pentru scurt timp cu proprii ochi.

VIDEO&FOTO Huawei și-a prezentat primul smartphone pliabil și este chiar mai scump decât Galaxy Fold CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Huawei și-a prezentat primul smartphone pliabil și este chiar mai scump decât Galaxy Fold

Microsoft targetează angajații companiilor cu noua generație de HoloLens și spune că deja lucrează cu mai multe firme pentru crearea software-ului personalizat de care au nevoie. Airbus, Honeywell și Saab sunt deja pe lista de clienți ai noului produs de realitate mixtă.

HoloLens 2 va fi disponibil mai târziu anul acesta și va costa 3.500 de dolari. Alternativ, casca poate fi achiziționată ca parte a unui abonament Dynamics 365 Remote Assist care costă 125 de dolari pe lună. Dynamics 365 Remote Assist este un software care ajută în diagnosticarea de la distanță a problemelor tehnice.

Noua cască va fi vândută direct de Microsoft în Statele Unite, Canada, China, Japonia, Marea Britanie, Germania, Irlanda, Franța, Australia și Noua Zeelanda.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
hololens
realitate mixta