VIDEO O aplicație Samsung lansată în România, Bulgaria și Ungaria a fost extinsă la nivel global

VIDEO O aplicație Samsung lansată în România, Bulgaria și Ungaria a fost extinsă la nivel global
scris 27 nov 2017

Samsung Electronics a anunțat lansarea la nivel global a aplicației SeeColors pentru QLED TV, în urma succesului înregistrat în România, Bulgaria și Ungaria. Aplicația a fost lansată, în premieră la nivel mondial, în cele 3 țări, în anul 2016.

Aplicația SeeColors pentru QLED ajută persoanele care au Deficiențe de Percepție a Culorilor (CVD) să își diagnosticheze deficiențele de vedere. Pe baza rezultatelor specifice generate de aplicație fiecărui utilizator, televizoarele QLED, care oferă un volum de culoare 100%, recalibrează culorile afișate de ecran, permițând astfel persoanelor cu discromatopsie să perceapă tot spectrul de culori asemenea unei persoane cu vedere normală.

“Sunt mândră că un proiect lansat regional este preluat la nivel internațional și că, iată, prin această inițiativă reușim să aducem o schimbare reală în viața consumatorilor noștri” a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communication la Samsung Electronics România.

FOTO Google Maps primește o interfață nouă care pune accent pe evidențierea informațiilor relevante CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps primește o interfață nouă care pune accent pe evidențierea informațiilor relevanteLa nivel global, aproape 300 de milioane de oameni sunt diagnosticați cu CVD, aproximativ 8% dintre bărbați și 0.5-1% dintre femei, conform unor studii reprezentative realizate în Europa și în America de Nord. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor cu discromatopsie nu este conștientă de problema pe care o are și de impactul CVD asupra calității vieții.

Autonomia mașinilor electrice ar putea ajunge la 800 de kilometri, iar reîncărcarea bateriei va dura mai puțin de un minut CITEȘTE ȘI Autonomia mașinilor electrice ar putea ajunge la 800 de kilometri, iar reîncărcarea bateriei va dura mai puțin de un minut

Aplicația SeeColors va fi disponibilă pentru descărcare din Smart TV App Store. De asemenea, utilizatorii o pot descărca prin intermediul Google Play și Galaxy App Store pentru dispozitivele Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+, S7, S7 edge și S8. În momentul în care smartphone-urile Galaxy sunt conectate la QLED, televizorul va calibra automat setările culorilor în funcție de diagnosticul utilizatorului.

Aplicația SeeColors a fost dezvoltată în parteneriat cu Colorlite, o companie din Ungaria care folosește tehnologia pe baza rezultatelor unui studiu științific derulat timp de 20 de ani, pentru a ajuta persoanele diagnosticate cu CVD.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
seecolors