Samsung lansează un monitor de birou pentru spații înguste

Samsung lansează un monitor de birou pentru spații înguste
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 ian 2019

Producătorul coreean Samsung a prezentat un nou monitor pentru mediul office, a cărui principală caracteristică este folosirea eficientă a spațiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Noul produs se numește Samsung Space Monitor și vine cu doar câteva zile înainte de deschiderea târgului Consumer Electronics Show 2019, târg în cadrul căruia va putea fi și văzut.

Noul monitor Samsung se remarcă prin brațul mobil care ține loc tradiționalului stativ. Acest braț se prinde pur și simplu de marginea biroului, în loc să se așeze pe birou, ca în cazul monitoarelor tradiționale.

Brațul mobil are două poziții principale. Când se folosește, se trage pentru a se apropia de utilizator. Când nu este în uz, se îndreaptă și se lipește (dacă este cazul) de perete, pentru a elibera spațiul de pe birou.

Hackerii au publicat datele personale a sute de politicieni germani CITEȘTE ȘI Hackerii au publicat datele personale a sute de politicieni germani

Brațul mobil mai are și un al doilea rol, anume acela de a ascunde cablurile HDMI și pe cel de alimentare.

Ambele funcții, economisirea spațiului și ascunderea cablurilor, au rolul de a crea un mediu minimalist, într-un scenariu în care biroul nu trebuie dedicat exclusiv lucrului la calculator.

Samsung Space Monitor va fi disponibil în două versiuni: 27 de inch cu rezoluție QHD, respectiv 32 de inch cu rezoluție UHD.

Samsung nu a anunțat prețul și disponibilitatea noului său monitor, acest lucru putând să se întâmple la CES 2019, în Las Vegas, începând cu 8 ianuarie.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
monitor
office