VIDEO Semnul X a fost eliminat de pe sediul Twitter, după ce vecinii au făcut plângeri

VIDEO Semnul X a fost eliminat de pe sediul Twitter, după ce vecinii au făcut plângeri
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2023

Noul semn „X” al Twitter a fost îndepărtat, după ce locuitorii din San Francisco au făcut plângeri pentru instalarea unuia gigant, intermitent, deasupra clădirii sale, fără autorizație, potrivit npr.org.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Departamentul de inspecție a clădirilor din San Francisco a declarat că a primit 24 de plângeri cu privire la semn, inclusiv „preocupări cu privire la siguranța structurală și iluminarea acestuia”, scrie News.ro.

Hackerii folosesc AI-ul pentru a crea malware, avertizează FBI CITEȘTE ȘI Hackerii folosesc AI-ul pentru a crea malware, avertizează FBI

„Este necesară din punct de vedere tehnic o autorizație de construire pentru a demonta și semnul, dar eliminarea a fost permisă pentru „probleme de siguranță”, a declarat pentru NPR Patrick Hannan, purtător de cuvânt al departamentului.

Semnalizarea a fost cel mai recent efort în rebranding-ul platformei de socializare de când au fost anunțate schimbări majore săptămâna trecută.

Îndepărtarea vine la mai puțin de trei zile după ce un inspector al orașului a mers vineri la sediul Twitter pentru a alerta compania cu privire la încălcarea autorizației și pentru a evalua semnul situat pe acoperiș.

Un reprezentant Twitter a refuzat accesul, dar a explicat că structura este „un semn iluminat temporar pentru un eveniment”. Inspectorul a precizat că orice semnalizare fără autorizație trebuie îndepărtată.

Twitter nu a răspuns solicitării NPR. Dar într-un mesaj, care susținea că autoritățile din San Francisco încearcă să-l forțeze pe Musk să îndepărteze semnul „X”, proprietarul Twitter a răspuns sâmbătă cu un emoji care râde și plânge.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
x
semn