VIDEO Twitter are probleme cu locatarii din blocul vecin

VIDEO Twitter are probleme cu locatarii din blocul vecin
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2023

Un X gigantic strălucitor a fost montat, vineri, pe sediul Twitter din San Francisco, acolo unde Elon Musk spune că intenționează să își păstreze compania. Dar oficialii orașului și unii locuitori sunt nemulțumiți de afișajul luminos, transmite The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Vineri, compania a montat un logo X pe acoperișul sediului său de pe Market Street, spre nemulțumirea vecinilor care s-au plâns de luminile deranjante și a departamentului de inspecție a clădirilor din San Francisco, care a declarat că va începe o investigație, arată G4Media.ro.

BCR, profit în creștere cu 6,6% la jumătatea anului CITEȘTE ȘI BCR, profit în creștere cu 6,6% la jumătatea anului

Musk, care a achiziționat Twitter în octombrie 2022 pentru 44 de miliarde de dolari, a anunțat că firma redenumită va rămâne în San Francisco, în pofida a ceea ce el a numit recenta „spirală a condamnării orașului, cu o companie după alta care a plecat sau pleacă”.

La sfârșitul săptămânii trecute, oamenii au înregistrat imagini video cu gigantul X strălucind și pulsând, iar unii au criticat luminile deranjante ale acestuia.

Patricia Wallinga, care locuiește vizavi, a declarat pentru CBS News că a fost „un pericol” și „un spectacol de clovni”. „Am crezut că este un fulger și am fost foarte confuză. M-am dus la fereastra mea, m-am uitat în jur și nu am văzut nimic. M-am gândit că poate era o sirenă de poliție”. Avocatul George Wolf a declarat pentru CBS că rezidenții au dreptul la o șansă de a aproba sau respinge un astfel de proiect – „este foarte, foarte nesăbuit [pentru Musk] să facă lucrurile în acest fel… Se pare că este doar mijlocul său normal de a face afaceri. Să strice lucrurile și să încerce să le repare mai târziu”.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
logo
x