VIDEO Sony lansează căștile WF-1000XM4

VIDEO Sony lansează căștile WF-1000XM4
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 iun 2021

Producătorul japonez, Sony, a lansat o nouă pereche de căști in-ear, pe care majoritatea utilizatorilor le vor compara cu Apple AirPods, dar care înglobează o mare cantitate de tehnologie proprietară într-un spațiu foarte restrâns.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ciuda numelui deloc prietenos, căștile WF-1000XM4 oferă suport LDAC (o tehnologie dezvoltată de Sony cu scopul de a transmite audio de calitate ridicată prin Bluetooth), sunt certificate pentru a rezista la apă și oferă noise canceling.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Spre deosebire de versiunea anterioară, WF-1000XM4 sunt cu 10% mai mici (și, teoretic, mai confortabil de purtat) și dispun de un nou cip pentru procesarea sunetului, Sony V1.

Noul procesor îmbunătățește sistemul de estompare a zgomotului ambiental, Sony spunând că acesta obține un nivel general de zgomot cu 40% mai mic decât vechiul model.

În afară de estomparea activă a zgomotului, noile căști promit reducerea acestuia și în mod pasiv, rezultat din construcția căștilor. La acest aspect, o contribuție importantă o au membranele din spumă poliuretanică.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

WF-1000XM4 sunt primele căști din categoria True Wireless care suportă Hi-Res prin intermediul codecului LDAC, care poate transfera o cantitate de date de 3 ori mai mare decât conexiunea audio standard prin Bluetooth.

Noile căști oferă și autonomie mai mare decât versiune anterioară. Acesta pot ține până la 12 ore fără noise canceling și 8 ore cu noise canceling activat. Alte 24 de ore sunt conferite de bateria carcasei, care poate fi acum încărcată și wireless.

WF-1000XM4 intră imediat pe piață, unde vor costa €280 și vor fi disponibile în negru sau argintiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
casti
audio
wf-1000xm4