Endava România - venituri și profit în creștere. Aproape 100% dintre angajați lucrează de acasă

Endava România - venituri și profit în creștere. Aproape 100% dintre angajați lucrează de acasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2021

Endava România, compania de software britanică prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare, a raportat venituri de 764,1 milioane lei în anul financiar care s-a încheiat pe 31 decembrie 2020, în creștere cu 29% comparativ cu anul anterior. Compania a raportat un profit net de 73,7 milioane lei, în creștere cu 19% față de anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evoluția s-a bazat pe dezvoltarea continuă a tuturor centrelor de livrare existente în Brașov București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Târgu Mureș, Timișoara și a fost influențată de creșterea cererii pentru întreg portofoliul de servicii din oferta sa, generată de nevoia digitalizării accelerate în perioada pandemiei.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Echipa din România a atins un număr de 3.204 de angajați la finalul anului 2020, în creștere cu 12% față de finalul anului 2019.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Până la momentul actual, aproape 100% dintre angajații Endava România lucrează de acasă, având în vedere infrastructura de date excelentă implementată la nivelul tuturor orașelor în care compania operează, activitățile de recrutare, onboarding și training fiind realizate exclusiv online.

La nivel global, compania și-a continuat politica de achiziții și integrări, prin achiziționarea Comtrade Digital Services (în August 2020), Pet Minuta (în Martie 2021) și Levvel LLC (în Aprilie 2021).

De asemenea, Endava a anunțat în mai 2021 extinderea operațiunilor în regiunea Asia-Pacific și suplimentarea numărului de angajați în Singapore atât pentru serviciile actuale, cât și pentru potențiali clienți.

Endava avea 8,127 de angajați la data de 31 martie 2021 în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Macedonia de Nord, Moldova, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
endava
it