Viitorul smartwatch Facebook va avea ecran detașabil

Viitorul smartwatch Facebook va avea ecran detașabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iun 2021

Primele informații despre viitorul ceas Facebook vin să figureze un produs deosebit de tot ceea ce există pe piață în acest moment, cu funcții care-l fac pe acesta să se diferențieze cu ușurință.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Se știe încă din urmă cu mai multe luni că Facebook are în lucru un smartwatch, însă, până acum, informațiile concrete despre produs au lipsit. Surse din cadrul companiei, citate de The Verge, scot acum la iveală faptul că Facebook va avea o abordarea foarte îndrăzneață, cu idei originale.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

În primul rând, viitorul smartwatch Facebook va avea un ecran detașabil cu două camere. Ecranul, cu tot cu camerele din dotare, va putea fi desprins de la mână și folosit pentru a face poze și a filma.

Bineînțeles, conținut capturat astfel, va putea fi postat cu ușurință pe Facebook sau Instagram.

Va exista o cameră foto frontală 1080, care va putea fi folosită exclusiv pentru comunicare video. Pentru fotografii și filmări, va fi disponibilă cea de-a doua cameră, de pe spatele ceasului.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Facebook mai are o idee interesantă - negociază cu diverși producători crearea unor accesorii care să facă posibilă atașarea cadranului cu cele două camere foto pe diverse obiecte, precum rucsacuri sau biciclete.

Nu vor lipsi nici funcțiile clasice ale accesoriilor de fitness și sănătate, precum măsurarea pulsului.

Planurile Facebook prevăd lansarea unei prime versiuni a smartwatch-ului undeva în vara anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartwatch
facebook