Vodafone va plăti dividende mai scăzute pentru a-și reduce povara datoriei, pe fondul cumpărării inclusiv a UPC România

Vodafone va plăti dividende mai scăzute pentru a-și reduce povara datoriei, pe fondul cumpărării inclusiv a UPC România
scris 14 mai 2019

Grupul britanic Vodafone a anunțat marți că reduce dividendele pentru a-și micșora povara datoriei, pe fondul cheltuielilor cu rețelele 5G și al finalizării achiziționării activelor Liberty Global, transmite Reuters.

Al doilea operator de telefonie mobilă din lume a redus nivelul dividendelor pentru anul financiar 2019 la 9 eurocenți per titlu, de la 15,07 eurocenți pe acțiune în anul financiar 2018, scrie Agerpres.

O vulnerabilitate WhatsApp a permis instalarea de la distanță a unui spyware pe telefoanele utilizatorilor săi CITEȘTE ȘI O vulnerabilitate WhatsApp a permis instalarea de la distanță a unui spyware pe telefoanele utilizatorilor săi

Vodafone a intrat pe piața din Româna în anul 2005 după ce a preluat operatorul local Mobifon (Connex).

Vodafone România este parte a grupului britanic Vodafone și al doilea jucător local după nivelul veniturilor și numărul clienților.

La finele anului 2018, portofoliul total al operatorului număra 9,9 milioane de clienți, din care 9,2 milioane sunt utilizatori de servicii de telecomunicații mobile.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vodafone
dividende