WhatsApp lansează o serie de noutăți și îmbunătățiri

WhatsApp lansează o serie de noutăți și îmbunătățiri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mai 2022

Cea mai nouă versiune de WhatsApp aduce reacțiile la mesaje, o importantă creștere a dimensiunii maxime pentru fișierele trimise și dublarea numărului de persoane care pot participa la un grup de discuții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mai multe facilități anunțate anterior sunt acum implementate în aplicațiile celui mai folosit serviciu de comunicare și vor fi în curând la dispoziția celor peste două miliarde de utilizatori WhatsApp.

Una dintre noutăți este reprezentată de reacțiile la mesaje. În locul unui răspuns scris, utilizatorii pot reacționa acum cu un emoji la un mesaj la care acesta este suficient.

ULTIMA ORĂ Gigantul Apple - discuții cu autoritățile române, inclusiv pentru un Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigantul Apple - discuții cu autoritățile române, inclusiv pentru un Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța

De exemplu, un mesaj amuzant poate fi întâmpinat cu o față zâmbitoare ce poate fi aleasă direct din interfața aplicației, fără a mai folosi câmpul de text și scrie sau alege un emoji prin intermediul tastaturii.

Apoi, WhatsApp mărește limita maximă a fișierelor ce pot fi trimise și primite la 2GB. Față de alte servicii, nu este nimic ieșit din comun. Însă, comparativ cu cei doar 100MB permiși până acum, este un progres important pentru WhatsApp.

În fine, este dublată capacitatea grupurilor de discuții. În loc de 256 de persoane, dintr-un grup de discuții vor putea face parte până la 512 persoane.

Primele două facilități intră în vigoare imediat după actualizarea WhatsApp la cea mai nouă versiune. Creșterea capacității grupurilor de discuții, pe de altă parte, va fi implementată treptat în perioada următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
reactii
fisiere
grupuri