WhatsApp stabilește un nou record pentru apeluri de Revelion

WhatsApp stabilește un nou record pentru apeluri de Revelion
scris 4 ian 2021

Peste 1,4 miliarde de apeluri au fost realizate cu WhatsApp, în întreaga lume, de Revelion.

Facebook a anunțat un set impresionant de date privind utilizarea produselor sale, care s-au bucurat de o creștere masivă a utilizării în ultima zi a lui 2020, pe fondul pandemiei.

Pentru că nu au putut ori au evitat să fie împreună de Revelion, oamenii au luat calea soluțiilor digitale de comunicare. Cu peste 2 miliarde de utilizatori, WhatsApp a fost, ca de obicei, una din cele mai folosite aplicații pentru a lua legătura cu cei dragi.

Tarifele în roaming pentru Marea Britanie, de astăzi - Operatorii din România promit că le mențin neschimbate, o perioadă. Eventualele scumpiri pot fi însă evitate prin WhatsApp CITEȘTE ȘI Tarifele în roaming pentru Marea Britanie, de astăzi - Operatorii din România promit că le mențin neschimbate, o perioadă. Eventualele scumpiri pot fi însă evitate prin WhatsApp

În ziua din ajunul revelionului, WhatsApp a procesat peste 1,4 miliarde de apeluri audio și de voce, spune Facebook, care menționează că cifra reprezintă o creștere cu peste 50% față de anul anterior.

Gigantul american mai spune că a prevăzut spike-ul din ultima zi a anului trecut și a luat măsuri speciale pentru ca infrastructura WhatsApp și a celorlalte produse ale companiei să facă față numărului foarte mare de apeluri simultane.

Într-adevăr, spre deosebire de clasicele probleme cu rețelele operatorilor din noaptea de Revelion, serverele Facebook au făcut față fluxului mare de apeluri și nu au împiedicat oamenii să comunice.

Totodată, compania americană anunță că, în aceeași ultimă zi a anului trecut, au fost realizate peste 55 de milioane de transmisiuni live pe Instagram și Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagram
whatsapp
apeluri
revelion