WhatsApp va elimina notificările pentru părăsirea grupurilor de discuții

WhatsApp va elimina notificările pentru părăsirea grupurilor de discuții
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 mai 2022

Un nou test derulat de inginerii WhatsApp dezactivează înștiințarea pe care toți utilizatorii unui grup o văd în momentul în care unul dintre membri decide să iasă din grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

WhatsApp continuă să îmbunătățească funcționalitatea încă precară a grupurilor sale de discuții și pregătește lansarea unui modificări minore, dar care reprezintă un nou pas în direcția aplicațiilor mult mai avansate de comunicare, precum rivalul Telegram, care continuă să câștige adepți.

În prezent, în momentul în care unul dintre membrii unui grup decide să-l părăsească, o înștiințare scrisă apare în fereastra de chat. Astfel, toți membrii unui grup pot vedea când cineva iese din grup.

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația CITEȘTE ȘI WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația

Cel mai nou test derulat de WhatsApp scoate această înștiințare. Părăsirea grupului de unul dintre membrii nu mai este urmată de mesajul care să le spună acest lucru tuturor membrilor.

Singurii care vor fi în continuare notificați de plecările din grupurile de discuții vor fi cei care au rol de administrator.

Modificarea se încadrează în direcția de dezvoltare din ultimii ani a WhatsApp, care a promis mai multă securitate și intimitate. Părăsirea unui grup de discuții din care fac parte persoane cunoscute poate fi o chestiune sensibilă, care să provoace animozitate, fiind mai bine dacă se poate face discret.

Utilizatorii WhatsApp care se trezesc în mod frecvent adăugați în grupuri de discuții din care nu doresc să facă parte pot folosi funcția de limitare a persoanelor care îi pot adăuga în grupurile de discuții de la Settings - Account - Privacy.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
notificări
grupuri de discuții