WhatsApp va putea fi folosit cu două conturi

WhatsApp va putea fi folosit cu două conturi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 oct 2023

Utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe același telefon, dacă au două cartele SIM.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mark Zuckerberg însuși a anunțat că WhatsApp va lansa suportul pentru două conturi care pot fi folosite în paralel pe același telefon mobil.

Viitoarea funcționalitate va permite utilizatorilor să schimbe între cele două conturi folosite, asemănându-se din acest punct de vedere cu modul în care sunt suportate conturile multiple pe celelalte platforme sociale deținute de Meta.

WhatsApp lansează autentificarea fără parolă CITEȘTE ȘI WhatsApp lansează autentificarea fără parolă

Două conturi de WhatsApp pot utile celor care folosesc aplicația atât în scop personal, cât și profesional, având dedicate fiecăreia câte un profil.

Astfel, utilizatorul poate activa profilul profesional când folosește WhatsApp în scopuri lucrative, iar apoi poate trece la cel personal, când are de vorbit cu apropiații.

Însă, pentru a putea folosi în paralel două profiluri de WhatsApp, pe telefonul respectiv trebuie să existe două numere de telefon alocate de două cartele diferite.

Asta pentru că autentificarea profilurilor se face, încă, pe baza codului trimis prin SMS către numărul de telefon alocat fiecărui cont în parte.

Suportul WhatsApp pentru două conturi care pot fi folosite pe un singur telefon va ajunge mai întâi pentru smartphone-urile cu Android, înainte să fie lansate, la o dată ulterioară, pe iPhone.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
whatsapp
mark zuckerberg
android