Windows 10 va primi un singur update pe an

Windows 10 va primi un singur update pe an
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 nov 2021

Microsoft a scăzut prioritatea dezvoltării pentru Windows 10, reducând la jumătate numărul update-urilor importante pe care le va lansa anual pentru acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania americană a lansat un nou update major pentru Windows 10, numit “Windows 10 November 2021 update” și a anunțat schimbarea cadenței acestui tip de update-uri.

De acum înainte, Windows 10 va primi un singur “feature pack” pe an, în loc de două. Astfel, următorul update major pentru această versiune va fi lansat undeva în a doua parte a anului viitor.

Blue Screen of Death redevine albastru CITEȘTE ȘI Blue Screen of Death redevine albastru

Ritmul actualizărilor majore pentru Windows 10 a fost modificat pentru a fi la același nivel cu cel pentru Windows 11, care, de la început, funcționează cu un singur update anual.

Cu Windows 11 lansat, este neclar cât de mult se va mai concentra Microsoft pe Windows 10 și ce noutăți va mai aduce cu ocazia următoarelor actualizări majore.

Deja, update-urile de Windows 10 sunt foarte “subțiri” la capitolul noutăți. Cel mai recent, care a început să fie livrat de miercuri, se remarcă doar prin suportul pentru calcule pe bază de GPU pentru subsistemul pentru Linux.

Windows 10 va beneficia de suport oficial până pe 14 octombrie 2025.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10
windows 11