Xiaomi lansează smartphone-ul Poco X3 NFC

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 sep 2020

Chinezii de la Xiaomi au prezentat unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri cu Android din gama de mijloc, Poco X3 NFC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Poco X3 NFC este primul smartphone dotat cu chipset-ul Snapdragon 732 de la Qualcomm, despre care producătorul chinez pretinde că este cel mai puternic chipset cu 4G din seria 700. Aceasta serie este folosită, în mod tradițional, de smartphone-urile midrange.

Impresionant pentru un smartphone din această clasă se anunță masivul ecran de 6,67 inch, cu un refresh de 120Hz. Camera foto este vizibilă pe centrul ecranului, însă senzorul de amprente nu este montat sub ecran, ci în lateral.

Google Maps promite indicații și estimări mai corecte cu ajutorul inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI Google Maps promite indicații și estimări mai corecte cu ajutorul inteligenței artificiale

Sistemul foto are 4 componente: o cameră principală de 64 MP cu senzor Sony IMX682, o camera ultrawide de 13 MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP.

Xiaomi a ales pentru acest model o baterie de 5.160 mAh, care se încarcă cu 33W și include în pachet un încărcător USB-C capabil de această viteză.

Nu lipsește nici ieșirea audio de 3,5 mm și, așa cum sugerează și numele, există suport pentru NFC, care va fi folosit în principal pentru plăți contactless.

Poco X3 NFC va fi comercializat în două versiuni - 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare respectiv 6 GB RAM și 128 GB stocare - și două culori: albastru și gri. Prețul și data intrării pe piață nu au fost comunicate.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
smartphone
poco x3 nfc