YouTube lansează un nou player video pentru smartphone-uri

YouTube lansează un nou player video pentru smartphone-uri
scris 4 feb 2022

Aplicația de smartphone a YouTube oferă un nou player video, care aduce în modul full screen acces rapid la unele dintre cele mai importante funcții care lipseau până acum.

YouTube a început să implementeze un nou player video full screen - folosit atunci când clipul este afișat pe întreg ecranul, cu telefonul ținut pe orizontală.

Noul design are ca scop aducerea în modul full screen a funcțiilor pentru a căror folosire utilizatorul trebuia să iasă din acesta - butoanele Like și Dislike, Share, adăugare la un playlist și citirea comentariilor.

Amazon anunță o creștere spectaculoasă a veniturilor, indicând spre Rivian. Compania scumpește însă abonamentul Prime, prima creștere a prețului în aproape patru ani CITEȘTE ȘI Amazon anunță o creștere spectaculoasă a veniturilor, indicând spre Rivian. Compania scumpește însă abonamentul Prime, prima creștere a prețului în aproape patru ani

Noul player plasează cinci noi butoane în partea stânga jos, pentru accesarea funcțiilor menționate. Acestea iau locul clipurilor relaționate, care au fost date un rând mai jos.

În noul format, utilizatorul poate inclusiv să vadă comentariile când urmărește un clip pe tot ecranul. Comentariile sunt afișate pe o coloană, în partea dreaptă a ecranului, ce poate fi derulată pentru a afișa mai multe comentarii.

Noul player video a început deja să fie implementat pe Android și iOS, însă va deveni treptat activ tuturor utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
player video smartphone