Zitec lanseză angajări și discută o nouă achiziție

Zitec lanseză angajări și discută o nouă achiziție

Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec

scris 17 feb 2022

Zitec, jucător pe piața de IT & digital marketing din România, a înregistrat o cifră de afaceri de 17,9 milioane de euro în 2021, în creștere cu 68% comparativ cu anul precedent. În ultimii trei ani, evoluția companiei s-a menținut pe un trend ascendent, raportând o rată medie anuală de creștere a afacerilor de 52%.

Anul trecut, serviciile de mobile development și blockchain au generat venituri de 1,6 milioane de euro, în urma preluării integrale a Under Development Office, firmă de blockchain development din Europa, de la sfârșitul anului 2020 și asimilarea echipei și portofoliului acesteia. Reprezentanții companiei afirmă că în prezent se află în discuții pentru preluarea unor companii similare, care doresc să se alăture echipei Zitec.

Startup-ul românesc Archbee atrage o nouă finanțare, acum și de la unul dintre primii finanțatori ai UiPath CITEȘTE ȘI Startup-ul românesc Archbee atrage o nouă finanțare, acum și de la unul dintre primii finanțatori ai UiPath

„Creșterea semnificativă pe care am înregistrat-o anul trecut s-a reflectat și în extinderea portofoliului de clienți, a industriilor din care provin aceștia, și implicit a echipei Zitec, care a cunoscut cea mai mare creștere din ultimii ani”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Pe toată perioada anului trecut, Zitec s-a concentrat și pe creșterea echipei printr-un proces de recrutare exclusiv online și a anunțat trecerea definitivă la modul de lucru hibrid, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opțiunea privind desfășurarea activității, de la birou sau de la distanță. Astfel, compania a încheiat anul cu 265 de colegi în echipa Zitec, în creștere cu 40% față de finele anului 2020. În 2021, Zitec și-a mărit echipa cu 115 noi colegi, o rată de recrutare dublă față de anul precedent. Pentru 2022, compania își propune să atragă mai mult de 120 de specialiști în echipă din toată țara, în acest moment având colegi atât din București și Brașov, orașe unde există și birouri fizice, cât și din Cluj, Timișoara sau Iași.

Posturile disponibile în prezent vizează atât roluri tehnice precum: PHP Developer, Magento Developer, Mobile Developer (IOS/Android), Node.js Developer, Frontend Developer (React/Vue JS), Quality Assurance (Automated & Manual), Digital Product Analyst, Scrum Master, Agile Project Manager, Web Design, DevOps Engineer, precum și în departamentele de suport: financiar, resurse umane, marketing sau vânzări.

viewscnt
Afla mai multe despre
zitec
it
angajari