La 20 de ani de activitate, Human Invest organizează conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently”. Susan Fowler și Chris Nel, invitații principali ai evenimentului

La 20 de ani de activitate, Human Invest organizează conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently”. Susan Fowler și Chris Nel, invitații principali ai evenimentului
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 7 mai 2019

Human Invest organizează în data de 29 mai 2019 conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently.”. Evenimentul va avea loc la Hotel Crown Plaza, în sala Crown Ballroom, între orele 9.00-17.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evenimentul, care marchează aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanță pe piața locală, reunește CEO și HR Directori din companii de top din România, speakeri internaționali și consultanți locali Human Invest.

Susan Fowler, Senior Consulting Partner The Ken Blanchard Companies și co-autoarea programelor Self Leadership și Motivația Optimă, va vorbi în cadrul conferinței despre impactul în business al unei culturi organizaționale bazate pe self-leadership. Cu peste 30 de ani de experiență în consultanță, training, coaching și cercetare, ea este autoarea a două best-seller-uri internaționale: “Noua știință a motivării. Cum să conduci, să energizezi și să implici prin Metoda Motivației Optime” și, împreună cu Ken Blanchard, “Self Leadership and the One minute Manager”.

Chris Nel, co-fondatorul Quest Leadership și facilitator Certified Master Kouzes & Posner, va vorbi despre cum să adaptezi o organizație în vremuri haotice, pe baza experienței sale în proiecte de schimbare strategică pentru companii din Fortune500.

Agenda va continua cu două paneluri în care liderii unor companii de top din România vor vorbi despre rolul leadership-ului în susținerea schimbărilor strategice în companiile pe care le reprezintă: Daniela Bodîrcă, CEO - Unicredit Leasing, Diana Năstase, HR Director FLEX, Fragiski Melissa, Human Resources Director Vodafone, Violeta Neniță, Store Manager IKEA Băneasa, Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Țiriac Asigurări, Marian Popa, CEO Deutsche Bank Technology, și Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Echipa de facilitatori Human Invest va susține 4 workshop-uri despre știinta din spatele motivației optime, principiile coaching-ului de echipă, valorificarea conflictelor la locul de muncă și trendurile în materie de leadership și dezvoltare organizațională.

Prețul unui bilet la conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” este de 240 Euro/persoană și permite accesul gratuit la workshop-uri și la cocktail-ul aniversar.

Evenimentul este susținut de Cariere și HR Manager, iar printre partenerii evenimentului se mai numără Profit.ro, eJobs, Paprika Events, Publica, Curtea Veche, ICF Romania și Catalyst.

Pentru mai multe informații despre conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently.” vă rugăm accesați: https://humaninvest.ro/next

Despre Human Invest

Cu o prezență de 20 ani pe piața de training din România, Human Invest este o companie specializată în oferirea de programe de dezvoltare a abilităților de leadership și servicii de coaching. Începând cu 2004, Human Invest este reprezentantul exclusiv în România al Ken Blanchard Companies, una dintre cele mai importante companii de consultanță și training internaționale. De asemenea, Human Invest este reprezentant autorizat Everything DiSC, Five Behaviors of a Cohesive Team și autorizat să folosească licența “The Search for the Lost Dutchman’s Gold Mine” de la Performance Management Company.

The Ken Blanchard Companies este un lider global in domeniul soluțiilor de leadership, productivitate și performanță. Compania este cunoscută în special pentru programul “Leadership Situational® II” (SLII®), care în ultimii 30 de ani a fost cel mai utilizat model de leadership din lume și care atrage anual peste 100.000 de manageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
human invest
conferinta