Leoni a început să transfere spre România angajate din fabricile deținute în Ucraina

Leoni a început să transfere spre România angajate din fabricile deținute în Ucraina
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 11 mar 2022

Compania Leoni a început să transfere angajate din fabricile deținute în Ucraina, alături de celelalte filiale din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În coordonare cu colegii ucraineni și echipa constituită pentru acest scop în Leoni Group – official profile, organizăm transferul în România al colegelor ucrainenence care solicită acest lucru, dorind să vină să lucreze la fabricile Leoni din Romania sau să ajungă în alte state tranzitând țara noastră", transmite compania.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Leoni, care produce cabluri, sisteme de cablare și produse conexe, deține trei fabrici în România, la Arad, Bistrița și Pitești. În regiune, Leoni are fabrici în Cehia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia și Ucraina și în Bulgaria, unde a început recent prima sa investiție.

Fondată în 1917, Leoni are mai mult de 75.000 de angajați în peste 30 de țări.

Printre clienții Leoni se află Volkswagen, Siemens și Deutsche Telekom.

viewscnt
Afla mai multe despre
leoni
restructurare