Linnify continuă procesul de extindere pe piața internațională

Linnify continuă procesul de extindere pe piața internațională

Cătălin Briciu

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2023

Linnify, companie originară din Cluj-Napoca care ajută companiile să dezvolte produse scalabile în domenii precum educație, sănătate, wellbeing și sustenabilitate, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 10% și preconizează depășirea pragului de 2 milioane de euro până la finalul anului 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2024, compania își propune dublarea cifrei de afaceri și continuarea procesului de extindere pe piața internațională. 

Cel mai mare producător și exportator român de mobilă, furnizor-cheie al IKEA, pune în funcțiune o centrală fotovoltaică de peste 4 MW instalată pe halele sale industriale CITEȘTE ȘI Cel mai mare producător și exportator român de mobilă, furnizor-cheie al IKEA, pune în funcțiune o centrală fotovoltaică de peste 4 MW instalată pe halele sale industriale

Până în prezent, Linnify a dezvoltat 70 de produse digitale, iar 150 de idei de startup au folosit metodologii din procesul lor de validare, din țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Italia, Luxemburg, Olanda și România.

Linnify este o companie românească fondată în 2016 de trei prieteni, Alexandru Bogdan, Răzvan Bretoiu și Cătălin Briciu.

Compania are sediul în Cluj-Napoca și este specializată în soluții IT, având expertiză  în dezvoltarea de produse digitale și servicii de validare a ideilor.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
linnify
cluj-napoca