Loteria Română introduce plata cu cardul

Loteria Română introduce plata cu cardul
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2020

Loteria Română introduce plata cu cardul în agențiile din București și Brașov, sistem pe care intenționează să îl extindă ulterior în toate agențiile loto din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

În agențiile loto din cele două orașe va fi posibilă inclusiv plata cu telefonul mobil, în cazul jucătorilor care au o aplicație de plată instalată.

Demersul face parte din strategia Loteriei Române de digitalizare a companiei.

FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București CITEȘTE ȘI FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București

„Posibilitatea de a plăti cu cardul in agentiile loto este un pas important, necesar și util. Continuarea implementarii noului sistem de plată în toate agențiile loto proprii răspunde, cu siguranță, așteptărilor jucătorilor noștri. Norocul își găsește întotdeauna o cale să ajungă la cei care cred în șansa lor”, spune Sebastian-Iacob Moga, Director General al Loteriei.

viewscnt
Afla mai multe despre
loteria
card