Mamaia scoate oferte speciale și începe să atragă. De ce Eforie Nord bubuie de turiști

Mamaia scoate oferte speciale și începe să atragă. De ce Eforie Nord bubuie de turiști
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2022

Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, a afirmat că a constatat o creștere a cererii pentru stațiunea Mamaia, care se vinde cu oferte speciale de câteva zile, iar președintele Organizației Patronale Mamaia – Constanța și prim vicepreședinte executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Nicolae Bucovală, a declarat că în Mamaia sunt hoteluri cu grad de ocupare de 80%, iar în zilele următoare acesta va fi de 90%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ionuț Nedea a declarat că sunt hoteluri în Mamaia cu prețuri mai mici decât restul litoralului, arată news.ro.

CONFIRMARE Hotelul Athénée Palace trece sub brandul InterContinental, care tocmai a coborât de pe clădirea-simbol a Capitalei. Copos renunță la Hilton după aproape trei decenii CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Hotelul Athénée Palace trece sub brandul InterContinental, care tocmai a coborât de pe clădirea-simbol a Capitalei. Copos renunță la Hilton după aproape trei decenii

”În ultima vreme, în ultimele zile, am constatat o creștere a cererii pe Mamaia. Acest lucru se datorează și faptului că multe dintre hoteluri, mulți parteneri de-ai noștri au înțeles situația și au venit cu oferte speciale. În momentul de față Mamaia se vinde cu oferte speciale, iar cel mai mic preț din Mamaia pe fiecare categorie de hotel de două stele, trei stele și așa mai departe este mai mic decât prețul din stațiuni ca Eforie, Jupiter. Sunt hoteluri în Mamaia la două stele unde prețul începe de la 192 de lei pe noapte pe cameră dublă în contextul în care tariful sub 200 de lei mai găsim la niște vile în Eforie Nord. În rest tarifele sunt peste 200 de lei la două stele pe tot litoralul, iar la trei stele, în Mamaia, avem hoteluri în care vindem  mai ieftin decât tot restul litoralului”, a explicat Ionuț Nedea.

Nou jucător: Compania americană Celegence intră în România CITEȘTE ȘI Nou jucător: Compania americană Celegence intră în România

Președintele Organizației Patronale Mamaia – Constanța și prim vicepreședinte executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Nicolae Bucovală, a afirmat în aceeași conferință de presă, că gradul de ocupare al hotelurilor din Mamaia este în creștere.

”Implicarea Primăriei, autorităților locale în stațiunea Mamaia a fost minimă. L-am auzit pe domnul primar că va deratiza, nu am văzut.  Am făcut-o noi. (...) Scădem și prețurile dacă e nevoie, mergem până unde se poate, dar la ora asta avem hoteluri care au un grad de ocupare de 80 la sută, mâine vor avea 90 la sută, iar cele au avut un grad de ocupare de 40 – 50 la sută și ele sunt în creștere. Datorită măsurilor pe care le-am luat noi, agenții economici, suntem în creștere în stațiunea Mamaia”, a declarat Bucovală.

Daea lansează Programul ”De trei ori subvenția”, cu credit garantat de stat CITEȘTE ȘI Daea lansează Programul ”De trei ori subvenția”, cu credit garantat de stat

El a menționat că își dorește o colaborare bună cu primarul Constanței, Vergil Chițac.

”Ne-am dori și sper să înțeleagă și domnul primar, cât a mai rămas din acest mandat, că noi suntem dispuși în continuare la o colaborare cu dumnealui. Îmi pare bine că după doi ani a reușit să intre în Mamaia o dată. Ne menținem punctul de vedere, nu mai putem colabora prin adrese la care nu răspunde niciodată”, a precizat președintele Organizației Patronale Mamaia – Constanța.

El consideră că Eforie Nord ”bubuie de turiști” deoarece primarul orașului a înțeles ce trebuie să facă și stă de vorbă cu agenții economici.

Compania românească de construcții Masterbuild inaugurează o nouă subsidiară, în Kosovo CITEȘTE ȘI Compania românească de construcții Masterbuild inaugurează o nouă subsidiară, în Kosovo

”De ce credeți că Eforie Nord are creștere? Cred că are grad de ocupare de 95%. Eforie Nord bubuie de turiști. De ce? Pentru că primarul de acolo a înțeles ce trebuie să facă și mai stă de vorbă și cu agenții economici, spre deosebire de cel de la Mamaia, care nici nu ne cunoaște, nu ne-a văzut până acum, nu vrea să ne vadă.

Tragem concluzia că practic urăște oamenii de afaceri care își desfășoară activitatea”, a mai transmis Nicolae Bucovală.

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
eforie