Nou jucător: Compania americană de consultanță și inginerie software Exadel, din Silicon Valley, intră în România

Nou jucător: Compania americană de consultanță și inginerie software Exadel, din Silicon Valley, intră în România

Christo Peev, CEO Motion Software

scris 14 iul 2022

Compania americană de consultanță și inginerie software Exadel, cu sediul în Silicon Valley, a achiziționat platforma online pentru lucru la distanță Motion Software din Bulgaria, inclusiv afacerea din România, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Fondată în 2015 de antreprenorul bulgar Christo Peev, platforma Motion Software oferă companiilor din tehnologie posibilitatea să angajeze, pentru munca la distanță, specialiști IT din Europa Centrală și de Est, fiind specializată în blockchain, AI, analiză, sănătate și eLearning.

Achiziția Motion Software, cu aproximativ 80 de angajați, extinde prezența Exadel în Europa, compania americană intrând pe piețele din Bulgaria, România și Turcia.

Piața PC-urilor de birou va scădea în regiune cu mai bine de o treime anul acesta CITEȘTE ȘI Piața PC-urilor de birou va scădea în regiune cu mai bine de o treime anul acesta

Exadel a fost înființată în 1998 în California, în prezent având peste 20 de birouri și centre de livrare în cele două Americi, Europa și Asia, cu mai mult de 2.000 de angajați în total și venituri anuale de 160 miloane de dolari.

Compania este deținută de Sun Capital Partners, firmă de private equity cu investiții de peste 14 miliarde de dolari la activ.

viewscnt
Afla mai multe despre
motion software romania
exadel
motion software
achizitie
christo peev
platforma lucru remote specialisti it