Abonații Digi TV Digital pot activa, de luni, extraopțiunea Digi 4K

Abonații Digi TV Digital pot activa, de luni, extraopțiunea Digi 4K
scris 7 dec 2018

Abonații Digi TV Digital vor putea să își activeze, de luni, extraopțiunea Digi 4K și vor avea, astfel, ocazia de a viziona, gratuit, până la finalul lunii ianuarie 2019, competiții fotbalistice europene precum Bundesliga, La Liga, Ligue 1, alături de UEFA Champions League și UEFA Europa League, a anunțat, vineri, RCS&RDS.

Din 1 februarie 2019, extraopțiunea Digi 4K va fi disponibilă la prețul de 5 lei pe lună pentru toți abonații Digi TV Digital, potrivit companiei.

”Perioada de teste s-a încheiat, iar de vineri, 7 decembrie, intră în vigoare grila oficială a canalului, care va conține documentare pe diverse tematici (lifestyle, hobby, viața în sălbăticie), transmisiuni sportive din fotbal și noul sezon de Formula 1, videoclipuri muzicale”, se arată în comunicat.

Programul viitoarelor transmisiunilor în direct în format 4K include, în luna decembrie, o serie de meciuri din Budesliga, La Liga și UEFA Champions League, potrivit companiei, scrie News.ro.

Guvernul României vrea să finanțeze producții cinematografice cu Keira Knightley, Gerard Butler, Steven Seagal sau Nicolas Cage CITEȘTE ȘI Guvernul României vrea să finanțeze producții cinematografice cu Keira Knightley, Gerard Butler, Steven Seagal sau Nicolas Cage

”În perioada ianuarie – februarie, vor fi transmise în direct, la Digi 4K, cel puțin 30 de meciuri din campionatele spaniol, francez, german și din cele mai importante competiții europene de fotbal”, se arată în comunicat.

În martie, odată cu noul sezon de Formula 1, se vor difuza în format 4K și cursele derulate în Australia și Bahrain, programate pe 17 martie și, respectiv, 31 martie.

”Postul, care a început să emită, în premieră în România, la 24 noiembrie, poate fi recepționat în toată țara și este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital). Identificarea canalului se realizează fie automat, fie prin rescanare, iar pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele postului abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD și Digi Smart CAM”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi tv digital
digi 4k