Antena TV Group SA are un nou acționar

Antena TV Group SA are un nou acționar
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2017

Antena TV Group SA are un nou acționar și extinde zonele de difuzare a studiourilor regionale Antena 1, după ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat, joi, modificarea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SC Intact Media Advisors SRL este noul acționar al grupului, cu 0,10%, scrie News.ro.

Alte modificări ale acționariatului constau în creșterea procentului deținut de Grivco SA, de la 4,55% la 4,56%, și reducerea procentului deținut de Gheorghe Dan, de la 3,64% la 3,53%.

Daniel Constantin, demis din Guvern săptămâna trecută, a blocat conturile ALDE CITEȘTE ȘI Daniel Constantin, demis din Guvern săptămâna trecută, a blocat conturile ALDE

Au rămas nemodificate procentele deținute de Camelia Voiculescu (41,78%), Corina Voiculescu (37,45%), Mihai Lazăr (8,64%) și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (membru fondator și președinte – Dan Voiculescu), cu 3,91%.

Modificarea acționariatului a fost aprobată de CNA, după ce SC Antena TV Group SA a obținut un acord prealabil în ședința din 10 ianuarie 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
antena tv group sa
cna
actiuni