AntenaPlay lansează un canal dedicat doar show-urilor culinare

AntenaPlay lansează un canal dedicat doar show-urilor culinare
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2016

AntenaPlay lansează un nou canal exclusiv, dedicat pasionaților de gastronomie: Cook&Play. Show-urile culinare românești de la Antena Group vor putea fi urmărite într-un stream online 24 din 24 de ore pe platforma AntenaPlay.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După debutul noului sezon „Chefi la cuțite”, AntenaPlay le-a pregătit fanilor show-ului culinar o surpriză: un canal dedicat. Atât cei care vor să afle secretele unei bucătării, cât și cei care vor să știe ingredientele care te fac câștigător într-un show culinar, vor putea să redescopere ediții trecute din Junior Chef, Să gătim românește, dar și cele mai noi episoade din Chefi la cuțite, Star Chef și multe altele.

“La trei ani de la lansare, AntenaPlay continuă să se dezvolte și să ofere comunității pe care o strânge în jurul său noi modalități de a viziona conținut video online. Canalele live precum Comedy Play, Mireasă pentru fiul meu, AntenaMonden și AntenaNews sunt streamuri tematice unde utilizatorii pot accesa conținutul dorit instant, fără să treacă printr-un proces de decizie complicat: nu trebuie să aleagă numărul episodului sau al sezonului. Pe www.antenaplay.ro/live/CookPlay intri de fiecare dată când ți-e poftă de un show culinar”, declară Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

 

Platforma AntenaPlay are peste 1 milion de conturi, 4.200.000 de vizualizări în 2015 pentru show-uri on demand, peste 100.000 de ore de conținut și o comunitate ce petrece în medie un timp record de 1,5 ore pe cele mai populare canale speciale.

Cu o interfață prietenoasă și un conținut variat, platforma video a grupului integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, opt canale exclusive printre care și ”Mireasă pentru fiul meu”.

AntenaPlay este disponibilă pe bază de abonament și poate fi accesată non-stop de pe smartphone, tabletă, desktop și Smart TV.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
antenaplay
cook&play
antena group