Apple a crescut tarifele Apple TV+ și ale altor servicii

Apple a crescut tarifele Apple TV+ și ale altor servicii
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2023

Apple a crescut tarifele pentru o serie de oferte de servicii emblematice, inclusiv Apple TV+, Arcade și oferta sa în pachet, Apple One, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Măsura urmează creșterilor anterioare ale tarifelor, din octombrie 2022, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Maratonul Agriculturii – Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii: 47% din fermieri sunt aproape în faliment, nu-și pot achita datoriile la furnizorii de inputuri din cauza prețului mic la cereale CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Maratonul Agriculturii – Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii: 47% din fermieri sunt aproape în faliment, nu-și pot achita datoriile la furnizorii de inputuri din cauza prețului mic la cereale

Apple TV+ va costa acum 9,99 dolari pe lună, în creștere de la 6,99 dolari pe lună.

Creșterea tarifului vine după ce Apple a mărit rarifulîn 2022, de la 4,99 dolari pe lună.

Pachetul anual va costa acum 99 de dolari, în creștere de la 69 de dolari.

Tariful pentru Apple One, pachetul folosit de multe familii pentru a accesa serviciile Apple la un preț mai mic, va crește și el, pachetul de top Premier costând acum 37,95 dolari pe lună.

Tarifele lunare ale Apple Arcade și News+ cresc, de asemenea, la 6,99 dolari, respectiv 12,99 dolari.

ANUNȚ Netflix crește prețurile în Statele Unite și alte piețe CITEȘTE ȘI ANUNȚ Netflix crește prețurile în Statele Unite și alte piețe

”Tarifele abonamentului pentru Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ și Apple One vor crește începând de astăzi în SUA și în anumite piețe internaționale. Abonații existenți vor vedea aceste creșteri de prețuri 30 de zile mai târziu, la următoarea lor dată de reînnoire”, a declarat un purtător de cuvânt al Apple pentru CNBC.

Toate aceste produse fac parte din activitatea de servicii Apple. Segmentul a generat venituri de 21,21 miliarde de dolari în timpul celui de-al treilea trimestru fiscal al companiei, devenind a doua afacere ca mărime a Apple, după iPhone, care a generat 39,67 miliarde de dolari în aceeași perioadă de timp.

Afacerea este extrem de profitabilă și importantă pentru investitori, deoarece semnalează modul în care Apple își monetizează baza activă de 2 miliarde de dispozitive vânzându-le abonamente, streaming TV, garanții, publicitate, servicii de plată și alte produse incluse în categorie.

Creșterile de preț le oglindesc pe cele făcute de alți jucători media importanți, inclusiv Disney și Netflix.

Într-un comunicat, Apple a spus că serviciile sale de abonament au adăugat conținut în ultimele luni, spunând că numărul de titluri de pe Apple Arcade s-a triplat din 2019 și că Apple News+ a adăugat 100 de ziare și reviste suplimentare, de la lansare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple tv+
apple