CNN lansează un serviciu de streaming

CNN lansează un serviciu de streaming
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2021

CNN a dezvăluit primele detalii legat de serviciul de streaming CNN Plus pe care îl va lansa în primul trimestru al anului 2022, cu 8 - 12 ore de conținut live original difuzat live zilnic, informează Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, a oferit informații angajaților la o întâlnire internă, scrie News.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Un reprezentant al rețelei a confirmat acest lucru într-un comunicat în care a caracterizat CNN Plus ca entitate „ce completează platformele CNN lineară și digitală pentru a deservi superfanii CNN, dependenții de știri și fanii programelor non-ficțiune de calitate”

Rețeaua nu a dat detalii legat de programe, dar în comunicatul de luni a fost clarificat faptul că serviciul de streaming va beneficia de aportul vedetelor CNN, precum și de seriale și documentare din catalogul rețelei, inclusiv sezoane „Anthony Bourdain: Parts Unknown” și „Stanley Tucci: Searching for Italy”.

Andrew Morse, chief digital officer al CNN Worldwide, a subliniat că aceasta va fi cea mai importantă lansare a CNN (Cable News Network) de când Ted Turner a lansat rețeaua în iunie 1980.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Morse a mai dezvăluit că CNN urmează să angajeze 450 de persoane în următoarele 6 - 9 luni pentru CNN Plus.

El a spus că nu va exista o abordare politică a conținutului platformei CNN Plus. „Nu va fi ideologică. Nu suntem în zona asta. Nu suntem o rețea de opinie, suntem o rețea de știri”.

Lansarea din 2022 va fi limitată la nivelul Statelor Unite, iar CNN are în vedere extinderea.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnn
streaming