Directorii TVR și Radioului public - demiși

Directorii TVR și Radioului public - demiși
scris 12 mai 2021

Parlamentul a respins rapoartele de activitatea ale TVR și Radioului Public pe anii 2017, 2018 și 2019 și astfel a demis conducerile celor două instituții.

Doina Gradea și Georgică Severin plecă din fruntea TVR și respectiv, Radio, scrie Hotnews.ro.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Parlamentul a validat o nouă conducere a celor două instituții.

Ramona Săseanu a fost numită în funcția de director general interimar al Societății Române de Televiziune cu 240 voturi pentru și 135 împotrivă.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Liviu Popescu, propus de USR PLUS a fost numit în funcția de director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune cu voturi pentru și 134 împotrivă.

De asemenea, senatorii și deputații au numit patru membri titulari în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), pentru un mandat de 6 ani - Mircea Toma, Valentin Jucan, Dorina Rusu și Ionel Palăr.

viewscnt
Afla mai multe despre
tvr
radio
doina gradea