Două noi posturi înființate de Televiziunea Publică

Două noi posturi înființate de Televiziunea Publică
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 feb 2023

Consiliul de Administrație al Televiziunii Române a aprobat înființarea a două noi canale – TVR Sport și TVR Folclor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Anul trecut am reușit o reparație morală față de telespectatorii din România, prin relansarea TVR INFO și TVR Cultural. Iată că anul acesta vom lansa TVR Folclor și TVR Sport, canale dedicate unor domenii de interes semnificativ pentru români. Cred că intrăm în firescul unui serviciu public de media aliniat vremurilor și misiunii sale”, a declarat președintele-director general al SRTv, Dan-Cristian Turturică.

VIDEO Dr. Max - Sloganul “Prețuri Dr. Max de mici”, interzis în România CITEȘTE ȘI VIDEO Dr. Max - Sloganul “Prețuri Dr. Max de mici”, interzis în România

Producător și deținător al unui real tezaur de programe dedicate tradițiilor, folclorului și creației etnografice a comunităților locale, Televiziunea Română își propune să facă din conservarea și promovarea patrimoniului național obiectivele TVR Folclor, arată Agerpres.

La rândul său, TVR Sport va promova, la nivel național, educația pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă, susținerea sportului și a sportivilor români. De asemenea, va oferi publicului competiții din domenii sportive care nu își găsesc locul pe piața de televiziune din România.

„În acest context, tot în ședința de astăzi, CA a demarat procedurile în vederea continuării difuzării competițiilor cuprinse în pachetul UEFA YWF, care conține partidele ce se vor disputa anul acesta. Lista evenimentelor sportive cuprinde și Campionatul European de Fotbal U21, găzduit de România și Georgia, dar și UEFA European U19 Championship, UEFA Women’s Futsal EURO 2023, UEFA Women’s U17 Championship 2023, UEFA European U17 Championship, UEFA European Womens’s U19 Championship și UEFA Futsal U19 EURO 2023”, arată un comunicat al TVR.

viewscnt
Afla mai multe despre
tvr
posturi tv